Bébi kaják télire?
Én 2 dl-es eldobható műanyagpohárban fagyasztottam le, kb. akkora mennyiség mint egy bébiételes doboz.
Gyümölcsöket simán leturmixoltam és úgy tettem el.(meggy, barack,alma, körte)
Sütőtököt megsütöttem és leturmixoltam.
Aztán amikor nagyobb lett és ehetett húst, akkor húslevesként megfőztem a csirkemellet és répával,krumplival meg kis lével leturmixoltam.
piacon vagy zöldségesnél.
A sütőtök többi részét meg megettük mi, nagyon szeretjük. (Krémlevesnek, sülve, sütibe stb.)
3
Biztos jobb a piacos ki tudja honnan származó februárban, mint a saját kertben termett fagyasztva...
Nálunk senki se szereti a sütőtököt a gyereken kívül, úgyhogy ki kéne dobni,amit nem bír megenni, csak miatta termeljük, tesszük el.
Ahány ház annyi szokás, nem kéne egyből belekötni, ha valaki máshogy csinálja.
Nem akartam belekötni, csak megjegyeztem, hogy télen kapható, Te meg nem írtad elsőre, hogy a saját termést fagyasztod le, ami teljesen más színben tünteti fel nekem is a helyzetet. :)
Ha lenne saját termésem, én is lefagyasztanám...
szia
én a következőket tettem el-meggy,cseresznye,őszi,szilva,körte.kockázva,pürésitve,vagy simán zacskóba,aventes pohárba.nagyon jól jött,minden elfogyott és télen változatos volt a babám étrendje.a meggyet csak mostam-és zacskóba tettem,a barackfélét pürésitettem,a körtét szilvát szeleteltem.sokkal jobb szerintem,mint az üveges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!