20. -án lesz 7 hónapos a kisfiam, adhatok már neki őszibarackot?
Nyugodtan.
Már korábban is adhattál volna.
Hogyhogy nem adhatsz neki gyümölcsöket ? Elmúlt 6 hónapos a kisfiad, már elkezdhetted a hozzátáplálást a legszigorúbb elvek szerint is június 20-a után.
Egyébként meg dönts belátásod szerint, ne érdekeljen mit gondol arról a védőnő, hogy hozzátáplálod... Én 4.5 hónaposan kezdtem kóstoltatni, persze a védőnőm nekem is hangsúlyozta az anyatejes táplálás fontosságát,de amikor közöltem vele, hogy kap gyümölcsöt, zöldséget,akkor tanácsokkal segített. 29-én volt 7 hónapos a kisfiam, reggel este még szopizik,de már nagyon sok mindent eszik. A gyerekorvosom,amikor mondtam hogy este már csak részben elég a tejem,akkor kiírta a sinemilt is.
Légy határozott, és írasd ki a tápszert vagy sinemilt/sinlacot a kisfiadnak, és nyugodtan kezd el a hozzátáplálást.
Köszönöm a tanácsokat! :)
Nekem még ő az első baba úgyhogy nem tudtam hogy mit és hogy szabad! A védőnő meg csak annyit tud mondani hogy mit nem adhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!