Majdnem 11 hónapos kislányomnál lehetek már "bátrabb" az evésnél?
Figyelt kérdés
a kisfimanál is óvatos voltam egy éves koráig.ő is kivétel nélkül mindent megevett. most a kislányom is.ő a jövő héten 11 hónapos lesz.mindig főzök neki-2-3 alkalomnál többször nem kapott üvegeset,akkor is csak kipróbálásra.mindent gyönyörűen megeszik,de én még nem adtam neki "műizeket"-én magam csinálom a túrókrémet,gyümölcsjoghurtot.érdemes kipróbálnom már a túrórudit,cukros dolgokat,fűszerezést,vajkrémet,gépsonkát..stb?.miről vagyok lemaradva-és mi az ami nem hiányzik?kicsit tanácstalan vagyok2014. jún. 13. 10:30
11/11 A kérdező kommentje:
köszi-akkor óvatosan próbálkozunk.nálunk a rágcsa a babakeksz,buláta,rizsjorong egyenlőre.üvegeset nem adok-én főzök,bár bizoss jó a minősége.nekem sok bébiétel nagyon édesnek tűnik.inkább én készitem,el is rakom a fagyasztóba.olcsóbb is-és tudom mi van benne
2014. jún. 14. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!