Tejtermék bevezetése. Milyen joghurtot ajánlotok a babajoghurt után/helyett?
Sima natúr joghurtot vettem, a Pennys Sissyt veszem mai napig, ez a legolcsóbb és finom is.
Gyerekeknek gyártott "babajoghurtot" ne vegyél, ki tudja mi van benne (pl. cukor és hasonlók), ráadásul az otthoni sokkal finomabb, ha teszel bele gyümölcsöt.
Bármit,ami nem danone vagy nestlé!
Az én kedvencem a sparos bio joghurt, 200ft, vagy a cserpes joghurtok - 5 hónapos unokaöcsémnek nagyon ízlett a ribizlis :)..meg a német cuccok,pl a Müller..esetleg jogobella..de ha azt nézed,hogy minél olcsóbb legyen, inkább ne vegyél -persze vannak jók is, meg,ha natúr joghurt ,az okés - de sok csak zselatin, meg különféle undorító ínyencségek.
Ja, nem a cukorral van itt a legnagyobb baj :) inkább az,mint mesterséges édesítők. vannak sokkal rosszabb dolgok is a cukornál...pl a kárminsav?:) de ez csak egy példa.
mondjuk a sparosban nádcukor van.
Hát, mondom, én a cserpes joghurtot etettem az 5 hónapos unokaöcsémmel, ami natúr joghurt, gyümölccsel (piros ribizlivel épp), még mindig él,semmi baja, imádta, és ez tlejesen természetes összetételű cucc.
Kedves Hármas!
Te milyen idős korában adtál a babádnak Jogobellát? És abból csak ízesített van, ugye? Milyen ízeket ettetek? Köszi!
5 hónaposnak még nem kéne joghurtot ennie.
Kérdező, ha van kedved egy nagyon minimálisat pepecselni, akkor ajánlom hogy vegyél egy joghurtkészítőt. Nem drága és tudod mi van benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!