13 hónaposan még mi a "tiltólistás"?
Mindent eszik a fiam szerencsére, de arra lennék kíváncsi, mit ne adjak még semmiképpen.
Tejet ugye nem kap, meg azt tudom, hogy mogyoróféléket sem szabad még.
Na és epret pl? A védőnő szerint "hámozzam le a magjait", és úgy adhatom, ha nagyon akarom, de inkább ne is adjak még.
Gomba, mogyor...ezeket nem adtam. Minden mast mar kapott!
Tejtermekbol is mindent kaphat, meg a tojast is kaphatja mar, feherjet, sargajat is.
Egyedul a dio, mak, mogyoro, gomba az ami meg tiltott.
Elnézést, ha félreérthetően írtam. Mindenféle tejterméket kap, csak konkrétan tejet nem.
Azt sem tudom, mikortól adjak, mert most 2-3 éves korig nem ajánlják, de szinte mindenki bevezeti korábban.
Tojást kap már.
És a tejitaljába (Milumil) keverhetek kakaóport?
Jo nagy hulyeseg a tojasfeherje bevezetese 15 honaposan! Csak megemlitenem, hogy az oltasban, amit 15 hosan kapnak, van tojasfeherje es addigra ki kell derulni, hogy allergias-e ra, kulonben nagy bajok lehetnek belole.
Az eperrel, mogyoroval, gombaval tenyleg varj meg, nem fog lemaradni semmirol, ha csak 2-3 evesen kapja meg ezeket.
Az eper is es a mez is bevezetheto 12honapos kortol vagy aki felosebb annak is mar mafel eves kortol!
Mogyoro, dio, mak, gomba ezeket nem ajanljak.
Tejet nyugodtan adhatsz mar neki. Ha nem vagy ellene a cukrosabb dolgoknak, akkor igen tehetsz a tejitalaba is kakaoport. En is kripobaltam de az nem jott ugy bw neki. A sima tejet kevertem meg kakaonak. Es ugy szereti nagyon.
Tojasokat igy van mar ilyenkor kell adni.
Nem osszetvesztendo a tulzott feltes a normalis taplalkozas megvonasaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!