Mi a hozzátáplálás mentet?
Figyelt kérdés
5 hónapos a babám, nem hízik eleget így a védőnő azt mondta kezdjük hozzátáplálni. Kérdeztem, hogy akkor ez mit jelent. Erre csak annyit mondott, hogy adjunk neki almát meg ilyesmiket, keressünk a neten hozzátáplálási táblázatot. Mit adjak neki? Értem, hogy csak először levet aztán pépet pár nap múlva. De mivel kezdjem? Mi számít főzeléknek? azt mikortól adjam? Kifli véget mikor kaphat majd? Vegyek inkább bébi ételt?2014. ápr. 7. 10:01
1/2 anonim válasza:
Eleinte reszelt almát adj neki (almareszelőn reszeld pépesre, ne darabosra). Aztán adj barackot (mivel most nincs, mehet bébiételes). Aztán főzz répát, turmixold le. De ha nagyon nem megy ez neked, akkor adj üveges bébiételt. Kifli vége mehet 6 hósa, de figyelj rá, mert könnyen lecsúszik 1-1 nagyobb morzsa, és akkor öklendeznek, fuldokolnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Főzök én neki szívesen, csak azt sem tudtam miből van a főzelék, de akkor semmi csak vízben főt répa összeturmixolva és enni. Azt hittem a főzeléket már lisztezni kell, de közben utána is olvastam. :D
2014. ápr. 7. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!