Hogyan kell bevezetni a tejtermékeket?
Figyelt kérdés
A babám már 8 hónapos, szeretnék neki tejtermékeket adni. De hogyan kell? Pl túrót hogyan elkészítve? És a sajtot vagy a vajat? Ezeket bele kell tenni valamilyen zöldséges ételbe, vagy magában kell adni?
Hogyan csináljam? Köszönöm.
2014. ápr. 7. 09:34
1/1 anonim válasza:
Túrót én uzsonnára adtam gyümölcshöz, olyanhoz, ami lédús, pépesítve. Gyümölcshöz adom a joghurtot is (natúr) és hozzá egy kis darált kekszet. Tejfölt lehet főzelékbe habarásként alkalmazni. Vajat még nem adtam, pedig 11 hónapos. Majd ha kezd több kenyeret enni, és a sajtot is akkor a kenyérhez feltétként. Ehhez az is kell, hogy tudjon rágni. Bár reszelt sajtot lehetne ételbe keverve is, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!