Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyatejes babanak mikor...

Anyatejes babanak mikor kezdenetek a tartalmasabb pep adasat vacsira?

Figyelt kérdés
5hosom mindig is evett ejjel, de eddig kibirt 6orat. Ez csokkenni kezdett, mar ejjel is 3-4orankent keri a cicit. Arra gondoltam, 7:30-kor kapna gabonapepet, 8-kor furcsi, 8:30-kor cici, alvas. Igy jo lenne?
2014. márc. 31. 05:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Jónak tűnik, próbáld ki, pld dm-es babylove kölespép, vagy sinemil, gluténmentes legyen, vagy főzzél te, kölest vagy barnarizst, sima vízben és turmuxold össze.

De lehet, hogy a mozgásfejlődés miatt ébred többször, hamarabb.

2014. márc. 31. 07:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Enni kel (vagy szomjas), szepen fokozatosan jott mindig picit elobbre a keles. Miert legyen gluten mentes? 5hos elmult, 4-6ho kozott be kell vezetni a glutent, nem?
2014. márc. 31. 08:06
 3/7 anonim ***** válasza:

4 hónapos korától hozzátáplálom, este megeszi a főzeléket, majd fürdés után szopik, s mégis megjelent éjjel 1-3x.

Nem azért kel mert éhes, hisz megeszik rengeteget!

Vagy a foga, vagy szomjas, vagy csak fel kelt...

Ne várj attól csodát ha jól bevacsorázik:)

2014. márc. 31. 08:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Enni kel (vagy szomjas), szepen fokozatosan jott mindig picit elobbre a keles. Miert legyen gluten mentes? 5hos elmult, 4-6ho kozott be kell vezetni a glutent, nem?
2014. márc. 31. 09:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Hat igen, elofordulhat, h ettol meg kelni fog...
2014. márc. 31. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Meddig elég az anyatej - című pdf re keress rá, másról is szól mint a cím, abban van a gluténrôl is, 6 hó után javasolják, de egyéves korig csak bevezetés jelleggel, 30-40 éve, amikor még több tápanyag volt a búzában, csak egyéves kor után lehetett adni.
2014. márc. 31. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:

az én kisfiam is 5 hónapos korában kezdett el "éhezni" éjszaka. pedig akkor már estére nem volt elég tejem, és tápszert kapott vacsorára (az esti tejet lefejtem, lefagyasztottam)

először mi is a fogára, a mozgásfejlődésre fogtuk, hogy azért ébred. aztán a gyerekdoki írt fel milumil vaníliás tejpépet, hogy próbáljuk ki. bejött! :)

2014. márc. 31. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!