Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Teat kekszel adtatok mar 3,5...

Teat kekszel adtatok mar 3,5 honapos babanak?

Figyelt kérdés
3,5 honapos lanyom mar mindjart 2 honapja szenved refluxban, tapszeres baba, sokat bukik es az utobbi idobe nagyon keveseket akar enni.Probaltam mar antirefluxos tapszertr is de az nem izlett neki. Ma teat adtam neki bele reszelt kekszel nem csinaltam tul vastagra, elore nem akarta meg inni aztan ivott belole ugy 60-70 ml. Nem bukta vissza, orvendtem neki rem nem csinaltam neki rosszat. Ez volt az elso hozataplalas, a gyumolcsot meg nem ajanlottak a refluxos babaknak. kb 2 ora elteltevel adtam neki tapszert, a kerdesem az lenne, lessz-e valami baja meg tudja-e emeszteni? Vagy nem kellet volna ilyen koran adjak neki meg.
2014. márc. 28. 13:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Úristen......

Bár a hülyeséget is j-vel írta,szóval nem is csodálkozom...

Mindenesetre reménykedhetsz,hogy ne legyen a babád reflux mellett gluténérzékeny is.

A babák gyomra kb. 5-6 hónaposan áll készen a különféle dolgok emésztésére.

2014. ápr. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!