Teat kekszel adtatok mar 3,5 honapos babanak?
hát a glutént 4 napos kortól ajánlják.
Szerintem nagy hülyeséget csináltál.
De a te gyereked.
Három gyerekem van, nem vagyok paramami, de nem igy csinálnám
Gondolom 2-es arra gondol, hogy 4 hónapos kor előtt nem ajánlják a glutén bevezetését. Az aktuális ajánlás szerint 4 hónapos kor előtt nem szabad bevezetni és 7 hónapos korig be kell vezetni a glutént. Ha nem így történik, akkor megnő a veszélye a glutén érzékenység kialakulásának.
És nem csináltam volna ilyet, a keksz egyébként sem a legjobba választás még a glutén bevezetéséhez sem, de hát mindenki máshogy csinálja...
Szerintem nagyon korán, nagyon sokat, és nagyon rossz párosítást adtál a kicsinek.
Elöször kóstoltatni kell, nem rögtön bumm bele, hagy egye ha jólesik alapon kell az újjal ismertetni. Ez az egyik, a másik hogy szerintem elég korai volt még a glutén, főleg kekkszel. A kekszet almával érdemes, de csak babakekszet, és akkor, ha már be van vezetve neki az alma.
A tea pedig nem ajánlott refluxos betegnek.
Inkább szerintem is adj neki tejpépet, vagy sinlacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!