Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Teat kekszel adtatok mar 3,5...

Teat kekszel adtatok mar 3,5 honapos babanak?

Figyelt kérdés
3,5 honapos lanyom mar mindjart 2 honapja szenved refluxban, tapszeres baba, sokat bukik es az utobbi idobe nagyon keveseket akar enni.Probaltam mar antirefluxos tapszertr is de az nem izlett neki. Ma teat adtam neki bele reszelt kekszel nem csinaltam tul vastagra, elore nem akarta meg inni aztan ivott belole ugy 60-70 ml. Nem bukta vissza, orvendtem neki rem nem csinaltam neki rosszat. Ez volt az elso hozataplalas, a gyumolcsot meg nem ajanlottak a refluxos babaknak. kb 2 ora elteltevel adtam neki tapszert, a kerdesem az lenne, lessz-e valami baja meg tudja-e emeszteni? Vagy nem kellet volna ilyen koran adjak neki meg.
2014. márc. 28. 13:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, refluxos gyereknek nem szabad teát innia, legalábbis egy ismerősöm refluxos kislányának a tea tiltólistán van. Az orvosotokat kéne megkérdezned, hogy ha a gyümölcsöt nem javasolják, akkor helyette mivel kezd a hozzátáplálást.
2014. márc. 28. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:

hát a glutént 4 napos kortól ajánlják.

Szerintem nagy hülyeséget csináltál.

De a te gyereked.

Három gyerekem van, nem vagyok paramami, de nem igy csinálnám

2014. márc. 28. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Van valamilyen sűrítő anyag,amit tej előtt szoktak adni,próbáld meg feliratni.Vagy:több AR tápszer is van,próbálj ki egy másikat.A kekszet 4-6 hós korban lehet adni,rosszat nem tettél.
2014. márc. 28. 13:42
 4/11 anonim ***** válasza:
nutriton
2014. márc. 28. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:
3 fajta Ar probaltam ki,mert itt ennyi fajtat lehet kapni, A Nan nem izlett, a Novalactol meg a Humanatol ment a gyomra es nagyon sokat bukott azoktol is.
2014. márc. 28. 13:46
 6/11 A kérdező kommentje:
2-dik valaszoltol kerdeznem hogy miert csinaltam nagy hujeseget?
2014. márc. 28. 13:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Gondolom 2-es arra gondol, hogy 4 hónapos kor előtt nem ajánlják a glutén bevezetését. Az aktuális ajánlás szerint 4 hónapos kor előtt nem szabad bevezetni és 7 hónapos korig be kell vezetni a glutént. Ha nem így történik, akkor megnő a veszélye a glutén érzékenység kialakulásának.

És nem csináltam volna ilyet, a keksz egyébként sem a legjobba választás még a glutén bevezetéséhez sem, de hát mindenki máshogy csinálja...

2014. márc. 28. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát katasztrófa talán nem lesz a dologból (nekem van ismerősöm akinek a dokija 3 hónapos kortól ajánlotta a glutént) de mégsem túl jó megoldás ez,inkább valami tejpépben kellene gondolkodni ami sűrűbb,és nem bukja ki.Végső esetben krumpli+ répa.
2014. márc. 28. 14:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon korán, nagyon sokat, és nagyon rossz párosítást adtál a kicsinek.

Elöször kóstoltatni kell, nem rögtön bumm bele, hagy egye ha jólesik alapon kell az újjal ismertetni. Ez az egyik, a másik hogy szerintem elég korai volt még a glutén, főleg kekkszel. A kekszet almával érdemes, de csak babakekszet, és akkor, ha már be van vezetve neki az alma.

A tea pedig nem ajánlott refluxos betegnek.

Inkább szerintem is adj neki tejpépet, vagy sinlacot.

2014. márc. 28. 15:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Elolvastad miből készült az a keksz?
2014. márc. 30. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!