Adjam-e tovább a gyerekitalt vagy ne?
Figyelt kérdés
Véleményetekre vagyok kíváncsi. Kisfiam most lesz két éves. Egy éves korig szopott, aztán nem tejre, hanem gyerekitalra állítottam. Nagyon szereti. Úgy gondoltam, hogy két éves korig ezt kapja, aztán ráállítom a tejre, egyrészt nem túl olcsó, másrészt jó lesz a tej, bolti 2,8-as. Épp elfogyott az utolsó doboz, mikor egy nagy drogérialáncnál most jött az akció, hogy 25%-os kupont tudok nyomtatni 0 pontért a gyerekitalhoz és, ha ehhez hozzácsapom a 15%-os végösszegit, akkor 40%-al olcsóbban jutok hozzá. Kiszámoltam, hogy így olcsóbb, mintha minden másnap vennék neki egy 2,8-as tejet. Eddig is azért adtam neki a gyerekitalt, mert úgy gondoltam, hogy több vitamin van benne, mint a sima tejben és szereti a gyerekem. Mostani kuponokkal kb még fél évig meg tudom oldani, hogy ilyen olcsón megvegyem neki. De nem túlzás, hogy mondjuk 2,5 évesen még kevert tejet kap a gyerek?2014. márc. 5. 06:52
2/5 anonim válasza:
Mindenkinek más erről a véleménye. (Az én lányom 17 hónapig szopott.) Nekem az, hogy én sem adok a lányom 3 éves koráig tejet, csak tejitalt. Persze eszik palacsintát, puddingot meg más tejjel készült dolgokat, de a rendszeres reggel-este ivászat tejital lesz. Utána megy oviba és ott nem azt kap, na bumm. De addig itthon, míg reggel akár 3, este 2 decit megiszik, nem adok tejet.
Én tehát, ha fél évig is, de adnám a helyedben a tejitalt.
3/5 anonim válasza:
Én addig adom a tejitalt, amíg megissza a gyerekem. Miért gondolkodsz ennyit rajta?
3 éves korig nem ajánlják a rendes tejet, pláne allergiára hajlamos csecsemőnel, illetve gyereknel.
4/5 anonim válasza:
Megtennéd, hogy megírod, hogy melyik tejital az? Engem is érdekelne.
A kuponokból gondolom, hogy Dm- ugye?
5/5 A kérdező kommentje:
DM, Milupára is Milumilra is lehet 0 pontért 25%.o kupont nyomtatni.
2014. márc. 5. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!