Mikor adtatok babapiskótát a babának?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 19:31
1/11 anonim válasza:
5 hós elmúlt de csak a szájához tettem, 6 hósan már egyedül csócsálgatta. :-)
2/11 anonim válasza:
14 hónapos a lányom, de még most se jutna eszembe, hogy adjak neki, hiszen tele van cukorra.
1-es, gratulálok az eszedhez....
3/11 anonim válasza:
Dragasag en is a tiednek. Van babaknak valo piskota amit 6 hos kortol lehet adni ra is van irva. En is gratulalok a te zsenialitasodhoz. :-)
4/11 anonim válasza:
Mit eszik szegeny gyerek, ha mar babapiskotat sem kaphat? Magvakat? Gondolom egy kis csoki sem johet szoba?! Sajnalom szegenyt...
6/11 A kérdező kommentje:
7,5 hónapos, akkor adok neki.
Köszönöm!
2014. febr. 2. 20:41
7/11 anonim válasza:
nyugodtan adhatsz neki már én 5,5hónaposan adtam neki a babáknak való babapiskótát ami most a tescoban akciós is :)
8/11 anonim válasza:
Csoki???
Természetesen 14 hónaposan nem fog kapni még csokit.
Ráér majd 2 éves kora után.
9/11 anonim válasza:
2-es képzeld vannak olyan babapiskóták amin nincs cukor és van direkt babáknak való is. sajnálom a kislányodat hogy az ilyen finomságoktól meg fosztod ezek után még egy kis túró rúdit sem adsz neki mert azon van csoki. el tudom képzelni hogy miket adsz neki.
10/11 anonim válasza:
Amikor már bevezettem a tojást, azaz 1 éves kora után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!