Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 4-hós babának jégkockatartóba...

4-hós babának jégkockatartóba lefagyasztott gyümölcslevet sima felengedés után odaadhatom?

Figyelt kérdés
Emésztési problémák miatt anyatejes babómnak napi néhány kanál gyümölcslevet kell adnom. De ahhoz drága egy üveg őszibaracklé, hogy néhány kanál után 3 nap múlva én igyam meg. Lefagyasztottam jékockatartóba, mindig csak annyit vennék ki, amennyi kell. Csak simán felengedem, vagy forraljam fel?
2014. jan. 24. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 24. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
nem adnám oda! főzve nem is tudom! talán ha védőnőt kérdezel okosabb leszel...
2014. jan. 24. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én inkább fagyasztott gyümölcsöt vennék, abból elő tudsz venni egy darab őszibarackot vagy pár szem meggyet, és oda tudod adni a levét.
2014. jan. 24. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Mi a különbség ha a fagyasztott gyümölcs levét adom oda, vagy a levét engedem fel...?!

Rendes üveges bébiitalra gondoltam egyébként.

2014. jan. 24. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!