Szoptatás mellett adhatok tejitalt 8 hónapos kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Elég kevés már a tejem, és enni nem nagyon szeret, ha eszik is, akkor is csak keveset. Szerintetek adjam neki, vagy inkább próbáljak több babakaját megetetni vele?2013. dec. 19. 16:08
11/13 A kérdező kommentje:
Neem, szépen fejlődik, 72 cm, és 8.4 kg, szóval van rajta husi bőven, csak már érzem, hogy fogy a tejem, és az egész nap szinte etetés+rászoptatás, és próbáltam már keverni a banánt, de nagyon agyafúrt a drágám, csak simán eszi meg, vagy nagy ritkán túróval.
2013. dec. 19. 16:59
12/13 anonim válasza:
2-es tápszert adj neki vagy olyan 3-ast, amit 8 hónapos kortól lehet adni.
Én ezt adtam a gyerekeimnek: [link]
Igaz, ez 9 hónapos kortól adható, még 1 hónapot várj vele, addig 2-est adj. Az én gyerekeim nagyon szerették a Milupa termékeit.
Ha úgy gondolod kevés a tejed, akkor adj neki, hiszen napi 500 ml tejalapú tápláléknak meg kell lennie. Semmi baja nem lesz a tápszerektől. Igaz, nem mindegyik anyatejes baba fogadja el a tápszereket, de egy próbát megér.
13/13 anonim válasza:
En is a milupa termekeket adom a lanyomnak, tapszer, tejital.
De szerintem nincs gond veletek. Majd ha egyre kevesebb a tejed ehes lesz es tobbet ker. De szerintem is alljatok at sima tapszerre. A milupanakegesz van is meg ize hatha elfogadja. A tejitallal meg varjstok kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!