Mivel pépesítsek keveset?
Figyelt kérdés
A botmixerrel nem lehet mert olyan kevés, hogy nem kapja fel. A villával sem tudom, mert darabos marad egy kicsit. Többet meg egyszerre nem akarok, mert mindig frisset adok neki. Ti hogyan csináljátok? Most kezdtük a kóstolást.2013. dec. 10. 14:41
12/16 A kérdező kommentje:
Kipróbálom.
2013. dec. 10. 15:41
13/16 anonim válasza:
ûgy oldottam meg ezt a problêmàt,h.a maradékot betettem a fagyóba. nagyon jól jœn,ha el van ùszva az ember. semmi különbség ha kiveszem és felolvad.
14/16 anonim válasza:
Eleinte, amikor még csak ismerkedett az étellel, szűrőn paszíroztam át, hát elég macera. Szerencsére elég hamar ráérzett az ízére, és néhány hét alatt kiváltottam egy étkezést. 150-200 gr-ot már bele lehet tenni a turmixba. Majd hamar ráálltam, hogy legalább duplaadagot főzök, egyiket légmentesen lezárható dobozban elteszem másnapra. Ha három adag sikerül, az egyiket lefagyasztom.
15/16 anonim válasza:
Kis mennyiséget fokhagymapréssel is pürésithetsz.
Egyébként én is 2-3 napra főzök, ahogy sikerül. Annyit meg már a turmix, botmixer is elvisz. De pl. ha almát, vagy más friss, kevésbé leveseset készítek, akkor van, h higitom vmivel (víz, gyümölcslé, joghurt). Úgy nem.pörög el a penge.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
A szűrő bevált.
2013. dec. 13. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!