Felírt tápot a doki, szerintetek is keveset hízott?
Szóval, 3400 g-mal született a kisfiam. 5 hós státuszon voltunk, és az előző hónaphoz képest 400 g-ot hízott. Most 6760g. Anyatejes, de elkezdtem neki bevezetni a főziket. Egy nap egyszer eszik főzeléket, a többi cici. Egy alkalomkor 150g-okat szopik, igény szerint szoptatom.
Dokink felírt neki milumil pépet, mert keveset hízott. Szerintetek is?
Szerintem teljesen jól hízott, én biztos nem adnék neki pépet. Bőven jól csinálod így (de valamiért a dokik mindegyiknek írnak el, ha gyorsan híznak azért, ha lassan azért).
3 gyerekem Először 1-1 kilókat hízott, majd 50-40-30 grammokat. 40 dkg az nem kevés!!
a kisfiam 3420gr született,4-5 hónapos kora között csak 200gr hízott,de nekünk nemírtak fel tápszert,mert az elején sokat hízott.Ilyenkor egyébként is lassul a hízásuk.igaz a kisfiam ennyi idősen picit nagyobb volt.kizárólag csak anyatejet kapott.
4 hónaposan 7300gr volt,5 hósan 7500gr
Jó nagy hüle az orvosod. Megkérdeztem volna töle ha 10 kilós lenne megfelelne neki?
Az én dokim inkább mindig azon küzd, hogy minden gyerek túlsúlyos, és már babakorban tömik az anyukák mindenféle tejpépekkel a gyereket hogy szép kövérek legyenek, majd aztán elfolynak. Mindig csak küzd és próbálja megfogalmazni, hogy a kövér gyerek már nem szép gyerek, és egészségre is káros, ha már baba korban elkezdik az olyan hízást, ami a rossz étkezéstöl van.
Semmi esetre se adjál neki ilyeneket ha te nem érzed, hogy kellene.
Én 4 hónapos korától adtam neki a tejpépet. Nem ördögtől való!
A doki látja a babát hogy néz ki, meg az eddigi hízásához képest hogy halad..
Én oda adnám neki!
Biztos nem adnám!
Utolsó, az,hogy a doki látja a babát semmit se jelent.
A lányomnak is felírta a doki 4 hónaposan, mert ő is nagyon keveset hízott 3 hónapos korától, a doki szerint " Nem hozta a könyvben előírt átlag gyarapodást."
Azt bezzeg nem vette figyelembe, hogy a hízás helyett hosszban nőtt sokat akkoriban, ráadásul a mozgásfejlődése is nagyon beindult.
Menjen az ilyen a....
Természetesen nem adtam neki tápszert.
A lányom 6 hónaposan éppen megduplázta a súlyát. Sosem volt pufók baba, karcsú, de arányos gyerek, teljesen egészséges.
A fiad még csak 5 hónapos és már most majdnem megduplázta a súlyát, nagyon nem értem a dokid, tudhatnák, hogy ilyen korban, duplázás után már jelentősen lassul a súlynövekedés.
Ráadásul ha elkezded adni a tápszert, a tejed is csökkenni fog.
Én csak azt tudom javasolni, hogy felejtsd el a tápszert (és a dokit is).
Na,mi ugyan így jártunk a héten,de nekünk nem írt fel tápszert a dokink.Az enyém is 5 hós most,és az elmúlt 1 hónapban kereken 400 g-ot hízott.
Ő is kap már 2 hete nappal almapürét,vacsira tejpépet.
Emellett pedig cicizik még sokat.
De nekünk nem kellett tápszer.Én nem adnám neki oda a te helyedben.
Jaj, de jó, tényleg! Köszi, kedves utolsó, ezt fogom csinálni.Igazából nem szívesen adtam volna neki ilyen műanyag kaját, inkább én főzök, de így jó lesz sűríteni vele.
Köszi mindenkinek aki válaszolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!