Hogyan váltsam ki az ebédet?
Én az ebéddel kezdtem.
Nálunk úgy néz ki, hogy délelőtt gyümölcsöt kap a fiam, délben zöldség+hús, délután pedig tejpépet. Reggel-este tápszer.
Szerintem az a legegyszerűbb, hogy megnézed, milyen bébiételek vannak ehhez a korhoz, és azokat a hozzávalókat mind adhatod. Húsból csirka, pulyka, borjú (ha szeretik, hal is mehet), zöldségből meg szinte minden. Én általában az babféleségeket nem adtam.
Igen, én is így kezdtem. Először csak répa volt benne, semmi más. Csak 1-2 kanállal evett, aztán tápszer, és ezt addig növeltük, amíg répaból meg tudott enni egy kis üveggel. Aztán ment hozzá a krumpli. De azt már nem kostóltattam így külön kanalanként. Utána pedig a többi zöldség, és úgy egy hónappal a kezdés után már hús is.
Amíg nem tudott rendes adagot megenni egyszerre, addig tápszerrel pótoltam a hiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!