Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy váltsam ki az ebédet?

Hogy váltsam ki az ebédet?

Figyelt kérdés
Sikerült már kiváltani a tízórait gyümivel. Mikor kóstoltassam vele a zöldségeket? Lehet akkor,amikor jönne a ét következő étkezés? Ti mivel kezdtétek? Krumpli,sütőtök,répa? Így nagyjából jó?!
2010. júl. 14. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezekkel kezdtem, de nem ugrált érte. Most már elmúlt 5 hós, husis kajákat vettem, Hippet, nagyon ízlik neki és az illata is annyira jó, még én is megenném szívesen. Ma már csak ezt kapta ebédre, nem adtam tápszert után. Nálunk kb. 100 ml elég neki gyümiből és főzelékből is egy evésre, de tápszerből is max 100 ml-t eszik mostanában.

Én adtam neki először pár kanállal az említett zöldségekből, amennyit elfogadott, aztán tápszert, de nem erőltettem, mert pl. az a tömény sárgarépa biztos nagyon intenzív ízű, én sem bírnám megenni.

2010. júl. 14. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
én répával kezdtem,aztán sütőtök,de a krumplit nem kóstoltattam magában,hanem a alma-krumplit vagy sütőtök krumplit adtam neki.A tízórai utáni étkezés előtt kóstoltatnám a zöldségeket.
2010. júl. 16. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!