4 honapos kisbabámnak már nem elég az anyatej ezért a doki sinlacot irt ki. Mennyit adhatok neki elso alkalommal?
a sinlac 4 hónapos kortól adható!!!
nem kizárólagosan, tehát mindig csak az nem, de ha szopizik mellette, akkor napi egy teljes adaggal kezdheted, vagyis annyit eszik belőle, amennyit akar, aztán fokozatosan meglesz a teljes adag, aztán kezdhetsz egy következő étkezést is, mert fog is kelleni, ahogy elkezdesz mást adni, csökkenni fog a tej, sajnos.
egyébként még várnék vele, 4 hónaposan van egy növekedési ugrás, én nem tudtam, nekem is írta sinlacot 4 hónaposan, elkezdtem adni, de egy hónap alatt 50 grammot hízott, annyira ment a hasa tőle, aztán inkább elkezdtem gyümölcsöt adni, nem mondom, hogy azt adjál te is, mert egyébként "tudományosan, hivatalosan" a rizstől, szénhidráttól jobban hízik, mint a gyümölcstől, de vannak kivételek.
nekem szerencsém volt, a tejem se csökkent, fejtem, és gyakran szoptattam, több kisadagban adtam a sinlacot. fecskendővel mértem a vizet, hogy tudjak keveset egyszerre. ha egyszerre sokat adsz, hamar kiváltasz egy étkezést, akkor megy el hamar a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!