Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mit adtok ebédet 7hónapos...

Mit adtok ebédet 7hónapos tápszeres babátoknak?

Figyelt kérdés
Több főzeléket is próbáltam habarással is de amennyit ő meg eszik nem sok ideig lakik jól vele. Mivel tehetem neki laktatóbbá? Ebéd után mindig meg próbálom meg kínálni még tápszerrel de nem kéri de viszont van mikor 1óra se telik el és keservesen sír kajáért.

2013. nov. 24. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én rántással csináltam neki a főzelékeket. Szerette nagyon. Krumplit, zöldbabot, répát..stb mindegyikhez tettem csirkemellét. Ha meg zödlbab főzeléket csináltam mindegyikhez főztem bele egy kis krumplit. Egy gyenge rántás és úgy turmixoltam le neki. Utána meg csipkedtem bele neki kenyeret. A lányom imádja a mai napig. Annyi h már nem nagyon turmixolok töröm villával csak. 10 hónapos.

Biztos az a baj h nem lakik jól vele a tápszer meg már nem elég tápláló neki főételnek azért nem kéri.

2013. nov. 24. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Ebédre reszelt alma-gesztenyével !!

De van hogy levesben főtt csirkemájat répával és tört krumplival !

2013. nov. 24. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor ennyi idősek voltak, akkor azt ették, amit magunknak főztem, kevés kivétellel. Már nem turmixoltam, csak ha nagyon darabos volt, vagy a húst villával törtem össze.
2013. nov. 24. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:
már én is próbáltam neki azt adni amit mi eszünk eszi is csak az a baj hogy amennyit meg eszik azzal csak max 1órára lakik jól és kéri a tápszert. pedig minden etetés után megpróbálom kínálni tápszerrel de akkor nem fogadja el csak később.
2013. nov. 24. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!