Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát adtok 1-2 hetes,...

Milyen teát adtok 1-2 hetes, tápszeres babátoknak?

Figyelt kérdés
Cukrot tesztek bele?
2013. febr. 14. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Semmilyet. Ostobaság, hogy a tápszeres babák "szomjasak" maradnak. A tápszert vízzel készítjük, a baba nem szárad ki...

De ha mindenképpen itatni akarod tápszer mellett, akkor csak vízzel.

2013. febr. 14. 14:22
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Vizet adj neki ha úgy gondolod szomjas, de szerintem ez inkább csak nyáron fordulhat elő.

Ha teát akarsz adni neki, akkor adj mondjuk kamillát, 1 deci vízbe dobj bele csak pár virágot, ne legyen erős. Cukrot ne tegyél bele, az édesre mi is csak szomjasabbak vagyunk!

2013. febr. 14. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

Az elsőnek biztos nem volt tápszeres babája.

Én Mecsek Bébit és Babamosolyt adtam, mert hasfájós volt a babám.

2013. febr. 14. 14:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak babateák, azt hiszem a Mecsek baby tea is olyan, de én is csak babavizet adnék a tápszeren kívül, semmi mást.
2013. febr. 14. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
A tápszeres baba mindig szomjasabb mint a tejes! Én is mecsek baba teát adtam!
2013. febr. 14. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Vizet a kamilla,és a mecsek teát csak két hétig szabad mert pucol.
2013. febr. 14. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Mivel hasfájós volt a lányom, kipróbáltuk a Mecsek Baby teát, de attól még jobban fájt a hasa, úgyhogy nem is adtam többet neki, csakis babavizet.

Abból is a Szentkirályi volt az, amit megivott (és iszik azóta is, most 10 hónapos), a Janát nem itta meg...

Ha szomjas megissza a vizet is...

2013. febr. 14. 14:52
 8/12 anonim ***** válasza:

az attól függ, hogy mire szeretnél teát adni. Ha hasfájásra, akkor mecsek, esetleg kamilla, cukor nélkül. Ekkora gyereknek nem kell cukor.

Ha csak szomjas, vizet adj neki.

2013. febr. 14. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem fáj a hasa, van rendesen széklete, vagyis nem kakil nehezen, akkor csak forralt vizet, vagy babavizet.

Amúgy hasfájásra édesköményt szoktak, székletlazításra kamillateát, de a Mecsek baby is nagyon jó.

Szomjúságra viszont elég a víz.

2013. febr. 14. 15:02
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Nekem tápszeres a babám, 8 hónapos és a legritkább esetben iszik. A tápszeres babák NEM maradnak szomjasak, teljesen igaza van az 1. válaszolónak. Én is aggódtam, de az orvos és a védőnő is megnyugtatott, hogy tévhit, hogy a tápszeres babát itatni kell.
2013. febr. 14. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!