Milyen teát adtok 1-2 hetes, tápszeres babátoknak?
Semmilyet. Ostobaság, hogy a tápszeres babák "szomjasak" maradnak. A tápszert vízzel készítjük, a baba nem szárad ki...
De ha mindenképpen itatni akarod tápszer mellett, akkor csak vízzel.
Vizet adj neki ha úgy gondolod szomjas, de szerintem ez inkább csak nyáron fordulhat elő.
Ha teát akarsz adni neki, akkor adj mondjuk kamillát, 1 deci vízbe dobj bele csak pár virágot, ne legyen erős. Cukrot ne tegyél bele, az édesre mi is csak szomjasabbak vagyunk!
Az elsőnek biztos nem volt tápszeres babája.
Én Mecsek Bébit és Babamosolyt adtam, mert hasfájós volt a babám.
Mivel hasfájós volt a lányom, kipróbáltuk a Mecsek Baby teát, de attól még jobban fájt a hasa, úgyhogy nem is adtam többet neki, csakis babavizet.
Abból is a Szentkirályi volt az, amit megivott (és iszik azóta is, most 10 hónapos), a Janát nem itta meg...
Ha szomjas megissza a vizet is...
az attól függ, hogy mire szeretnél teát adni. Ha hasfájásra, akkor mecsek, esetleg kamilla, cukor nélkül. Ekkora gyereknek nem kell cukor.
Ha csak szomjas, vizet adj neki.
Ha nem fáj a hasa, van rendesen széklete, vagyis nem kakil nehezen, akkor csak forralt vizet, vagy babavizet.
Amúgy hasfájásra édesköményt szoktak, székletlazításra kamillateát, de a Mecsek baby is nagyon jó.
Szomjúságra viszont elég a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!