A mirelit sóskát és spenótot hogyan kell elkészíteni a babának? Céklát hogy szoktátok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 21:23
1/3 anonim válasza:
Én eddig frissből főztem neki, de szerintem ugyanúgy kell. Leforrázod, majd burgonyával turmixolod. És mindenképpen tegyél tejet vagy tápszert a sóskához/spenóthoz.
A céklát kockára vágva burgonyával megfőzőm, és összeturmixolom.
2/3 anonim válasza:
a kiengedett spenóthoz főzz krumplit,pici só,egy gerezd fokhagyma is mehet bele.de mivel 6 hónapostól pici olaj és liszt is lehet rántás is lehet(a liszttel a glutén is meg van oldva),valamint 7-8 hónapostól 1 evőkanál natúr joghurttal akár be is habarhatod:) a céklát krumplival,megfőzöd,a céklának kell egy 40 perc mire megpuhul,egy csirkemell kockát is dobhatsz bele.jó főzőcskézést:)
3/3 gabszem válasza:
a céklát megpucolod felkockázod és vizben főzöd kb 10 perxig. aztán teszel hozzá krumplit és én almát is tettem bele. nálunk nagy kedvenc volt. soskát nem szereti a spenót a kedvence de mindig frissböl csinálom. télen nYáron lehet kapni. én amig a baba pici volt főztem krumplit és egy marék spenótot. leturmixoltam őket és tettem hozá egy kia tápszert. később már fokhagymát is főztem hozza felszeletelve. a mirelitet úgy kell hogy kiolvasztod kinyomkodod belőle a vizet de sztem azt már nem kell forrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!