4,5 hónapos a kisfiammal elkezdtük a kóstoltatást, de nem tudom, hogy jól csinálom-e?
nyugi, jól csinálod!!!
ilyenkor minden új még neki, ha nem sír, nyugodt, akkor ne aggódj, elég neki, minden gyerek más, nem úgy működnek, ahogy a könyvben írják, vagy a védőnő mondja.
nekem csak 1 van, 22 hónapos, így nincs nagy tapasztalat, de most már tudom, hogy nem kellett volna nekem annyit aggódni az elején, szóval megértelek. hallgass az ösztöneidre. a tápszertől és a normális ételtől másképp lakik jól. a mennyiségeket fpleg ne vedd kőbe vésettnek, azért tesznek annyit egy üveg bébiételbe, mert eladó, és az a lényeg, hogy fogyjon, bontsd ki, adjál belőle és a maradékot dobd el, a gyártó azt akarja, a babád meg annyit eszik, amennyi kell neki. (mondjuk az nem tartozik a témához, de inkább házi készítésűt adj neki)
Köszönöm, picit megnyugodtam. Sütőtököt és almát "házilag" készítem, a többit anyu vette.Répát, krumplit még nem próbálta, ma ebédre megpróbáljuk.
És az normális, hogy ma reggelire tápszerből 50ml-t evett, pedig jóval többet szokott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!