Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónaposan májat és tojássárg...

6 hónaposan májat és tojássárgáját?

Figyelt kérdés
A védőnő azt mondta, kezdjem el adni neki nyugodtan. Tényleg adhatom neki?
2013. nov. 19. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
8-9 hónaptól szokták álltalában a májat.
2013. nov. 19. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
tojás 12 hónap
2013. nov. 19. 12:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, egyiket sem. 8-9 hónaptól a májat, de max hetente 1x, tojást én egy éves kor alatt nem adnék.
2013. nov. 19. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindkettőt 8-9 hónapos kortól lehet adni maximum hetente 1x, a tojásfehérjét csak 1 évesen.
2013. nov. 19. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor miért mondja a védőnő??? Nem értem...
2013. nov. 19. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, ez egy jó táblázat a hozzátápláláshoz.

A védőnők sok mindent mondanak...

[link]

2013. nov. 19. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:

az én védőnőm is mondta, mert 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. sajnos a védőnők sokmindent másképp mondanak, egymáshoz képest is.

a vas miatt mondta, pedig a csirkemájban annyi vas van, hogy naponta 800 grammot kellene egyen a baba, ha abból akarná fedezni a vasszükségletét (forrás: internet). amikor ezt mondtam a védőnőnek, hogy ezért nem adok neki, neg azért mert mi sem esszük, életemben nem csináltam, nem is akarok, mondta, hogy ezt ők így tanulták, az internet hülyeségeket ír, adjam mert kell. nem adok azóta sem, semmi baja...

tojássárgáját 8 hónapos kortól mondta, de heti 1et max

2013. nov. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!