10 hónapos ehet túró rudit?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 12:52
1/8 anonim válasza:
Olvastam már olyat nem is egyszer itt, hogy a 10 hónapos azt eszi, amit a család, szóval biztos van, aki adna.
Én nem adnék semmiképp. Tejtermék, hozzá adott cukor, kakaó, csokoládé... Hát nagyjából ezek miatt.
2/8 anonim válasza:
Én kb 1 éves korától adtam,de a csokit ma mai napig leveszem róla(1,5 éves)
3/8 anonim válasza:
Ehet. A tejtermékeket már régen be kellett vezetni. Van benne cukor és csoki (le is lehet szedni, ha valaki úgy akarja) persze de gondolom nem mindennap kapna, így semmi baja nem lesz. Nem kell ezt ennyire túllihegni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Csak mert az előbb ezt ettem,és kinézte a számból.
Így hát levettem neki a csoki részét,és csak a túrót adtam neki.
Ízlett neki nagyon.
Amugy eszik már pudingot,joghurtot,sajtot,túrót baba formába :D
2013. nov. 4. 13:52
5/8 anonim válasza:
Ha leveszed a csokit róla, akkor simán ehet. Persze mértékkel.
6/8 anonim válasza:
Hehe,a Túrórudit sosem lehet elég korán kezdeni.:P Egyébként az öcsém olyan egy éves kora körül kezdte el enni,és a mai napig imádja (2 és fél éves).Ő mostmár megkapja a csokirészével együtt,de csak ha rendesen ebédelt,így legalább megeszi a főzelékeket stb.-t is.:)
7/8 chuck dorisz válasza:
Ehet, de az tényleg túrórudi legyen! Ma magyarországon egyetlen ehető túrórudi létezik, a Cserpes. A többi hányadék
8/8 Róóz Peter válasza:
A 10 hónapos biztosan ehet rudit, ha tuti elmúlt 10 hónapos és kutya, macska vagy más emlős állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!