Megfelelő ez az étrend? Nem túl kevés a tejalapú?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hónapos lesz, nagyon jó evő, szerencsére az étkezések kiváltása is rendben megy. Eddig ilyen az étrendje:
6-7 óra között reggeli szopi
9-10 tízórai gyümölcs kis gabonapehellyel
12-13 főzelék hússal
16 körül gyümi (most lett kiváltva, ide tervezem majd bevezetni a tejtermékeket lassan)
18 vacsi tejpép/Sinlac
+ hajnalban egy szopi.
Mindenből legalább 170-180 ml eszik (tejből nem tudom).
Megfelelő ez? Kicsit rám ijesztett egy ismerősöm, hogy kevés a szopi. De nem igényli, türelmetlen hozzá már. Erőltessem?
2013. nov. 4. 10:24
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez így rendben van ha megfelelő a súlya a babádnak, jó kedélyű akkor elég tejcsit szopizik. Mi tápszeresek voltunk így én tudtam mennyit eszik reggel-este. Már adhatsz neki túrót, sajtot. Sajtot én az ebédbe reszeltem. Túró nagyon finom banánnal uzsira egy kis kekszet bele még.
2/2 anonim válasza:
6 után lefekteted? Mert ha nem, s este még kapna valamit, akkor hajnalban nem kellene felkelni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!