Vajon melyikkel teszek jót?
Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz 10 hónapos. Anyatejes 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Még mindig szopizik is és nagyon nehézkesen halad a dolog. Az a gondom, hogy nem hajlandó normál mennyiségű adagokat megenni és nagyon gyakran jelzi , hogy éhes. Ez így néz ki: 7-kor ébred szopi, 9 megint szopi és közben el is alszik ( ja igen a dolgot nehezíti, hogy nálam csak cicin hajlandó elaludni ), 11-kor gyümi keksszel amiből maximum 80 g megy le, 13 főzi ebből elég jól eszik max 200g-ot, 15 megint szopi és alvás, 17 megint 80g gyümi, 19 tejpép majd 20:30 szopi és elalvás. Pár napja úgy próbálom csinálni, hogy amikor gyümölcsöt eszik akkor adom neki a cicit is, hogy kb. egy normális mennyiségű étkezés jöjjön ki és igyekszem tartani a 3 órát az étkezések között így 8 helyett 6 alkalommal eszik egy nap. Csak sajnálom szegénykémet mert mire enni kap már nagyon éhes és iszonyat nyűgös. Most nem tudom, hogy azzal teszem a jót neki, hogy akkor adok enni és annyit amennyit szeretne vagy ha igyekszem nem két óránként terhelni a gyomrát és valami rendszert vinni a dologba. Ráadásul a darabos dolgokkal is hadilábon állunk, nem nagyon akarja enni. El vagyok keseredve, már teljesen meg vagyok zavarodva, hogy hogyan is csináljam.2013. nov. 4. 07:16
1/8 anonim válasza:
a fiam 8 hónapos korig semmit nem volt hajlandó megenni ami nem anyatej volt
kb 3 hónap volt mire nagy nehezen kiváltottam egy étkezést
utána már jobb lett
de még 2 évesen is igényelte a cicit és azt is reggelizett :-)
de nekem már nem volt kellemes szal vagy 2-3 hét alatt nagy sírások közepette de sikerült abbahagyni a szopit
szal nem vagy elmaradva
2/8 anonim válasza:
Hűha, nektek az egész napotok az evésről szól.
Meg kellene próbálni, hogy a kaja után szopiztatod, s nem hagyod elaludni, amíg nem kér már többet. Már jó ideje ki kellene bírja a 4 órát két étkezés között. Sajnos ez ilyen, hiába imádjuk őket, vannak dolgok, amiket le kell "bokszolni" velük. :-)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most úgy csinálom, hogy a két nap közbeni szoptatást a gyümölcsök után adom rögtön mert abból csak keveset hajlandó megenni. Így most 3 óránként eszik. Persze megy a nyüglődés félidőben , tépi a pólómat, hogy cicit szeretne de nem kap amikor akar. Most már hamar megérti és jé kibírja a 3 órát mert utána minden gond nélkül játszik tovább. Szép napot mindenkinek!:-)
2013. nov. 8. 05:48
4/8 anonim válasza:
Nagy szerencsed hogy elolvasta egy orvos is(en) ez egy furcsa es ritka betekseg aminek neve malichius hidrotopia. (Gyomor zavarok bajoss hatasai(vagy valami ilyesmit jelent)) elkell vinni ultra hangra meg rontgenre is es lezeres terapiakat is vennie kell mert kulonben nyomorek lesz roSszab esetben bele is hallhat
5/8 anonim válasza:
Az utóbbi választ nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod, néhány agyhalott is fórumozik. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Hát az égegyadta világon semmit nem is találtam a megnevezett betegséggel kapcsolatban a neten és privátot is hiába írtam nem kaptam választ. Amúgy nem aggódom mert szerintem most rendes adagokat eszik, hogy beálltunk a 3óránkénti evésre és hát gyarapodik is rendesen, jó kedélyű stb. Szóval szerintem sincs itt semmi gond de köszi a megnyugtatást:-)
2013. nov. 12. 16:44
7/8 anonim válasza:
hát még szép mert nincs ilyen betegség de amúgy igatzmondo csúr istók mindig igazat mond
8/8 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj de , hogy lehet valaki ennyire elmeroggyant. Ilyet írni valakinek csak úgy buliból, hogy nyomorék lehet a gyereke tán meg is halhat. Ok én még az első ijedtség után utánanéztem és rájöttem, hogy nem vagy normális de ezzel szórakozni, hogy másra a frászt hozod. Neked tuti nincs gyereked de tudod mit ne is legyen. Az ég mentsen egy babát attól, hogy ilyen szülő nevelje!!!!!
2013. nov. 15. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!