Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6 hónapos babának miből és...

6 hónapos babának miből és hogyan készítitek a főzeléket?

Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
6 hónapos korukban a gyermekeim alma, krumpli és barackpürét ettek. Meghámoztam, megpároltam, turmixoltam. (barackot nem pároltam természetesen)
2013. okt. 30. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

6 hónapos korukban vagy abból ettek, amit mi is ettünk, vagy ugyanúgy készítettem nekik a főteléket, ahogy magunknak is készítettem. (Fűszerezés, rántás vagy habarás)

Káposztán, szárazbabon, lencsén kívül bármilyen zöldségből.

2013. okt. 30. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ,hogy mikor kezdted a hozzátáplálást.ennyi idősen almát,krumplit,répát,céklát,barackot,sütőtököt adtam a babámnak,és ezeket variáltam egymással,kis vízben megfőztem,pároltam,és turmixoltam.(pl alma-répa-krumpli,krumpli-barack,alma-barack-krumpli,alma-répa,krumpli-cékla-alma,sütőtök-krumpli,sütőtök-alma)
2013. okt. 30. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Én főzelékbe csak zöldséget rakok kivéve a sült alma!

Eszik már (5 és fél hónapos) :krumpli ,sárgarépa ,sütőtök,cékla,brokkoli,cukkini . Ezeket keverem általában krumplit valamivel! Egyetlen ami nem krumplis a sütőtök sült almával! De az én lányom krumpli rajongó :)

Gyümölcsöt tízóraira eszik, almát ,őszibarackot,meggyet,banánt.

2013. okt. 30. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Főzelékbe én is csak zöldséget teszek. Párolás, turmix. Ha túl sűrű, teszek bele anyatejet, ha híg, egy kis krumplit.

6 hónapos, eszik már krumplit, sárgarépát, sütőtököt, céklát, ezeket variálom. Nem nagy fantáziával ugyan, de most ennyi van.

Gyümölcsből az almát, barackot, meggyet, gesztenyét, szilvát adtam, délután adom neki gabonapéppel.

2013. okt. 30. 22:12
 6/6 anonim válasza:
Én a szokásos gyümiket zöldségeket és anyatejjel kevertem aztán szorulásos lett akkor restoral kevertem aztán mikor jobb lett áttértünk a sinlacra.
2013. nov. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!