Kizárólag anyatejes babátoknak hogyan ment a hozzátáplálás?
Két gyerekem van, mindketten 6 hónapos korig anyatejesek voltak. Nálunk bejött a sárgarépa meg a sütőtök, mert édesek, ill. próbáld ki a zöldségeket gyümölccsel kombinálva, alma-krumpli pl. (ha eddig nem tetted) Nálunk elsők voltak az alma, az őszibarack, a s.répa, sütőtök (ezt pl a nagy imádta, a kicsi meg se ette), ill. a barackos-almás-sütőtök. Szerintem jó ötleteket lehet kapni a babakaját gyártók honlapjáról, ők miket mivel kombináltak. Szerintem nem kell elkapkodni, szépen-lassan haladsz akkor is előbb-utóbb mindent fog enni. Ne hagyd, hogy más sürgessen a hozzátáplálással.
7 hónaposan nekem is minden kaja után szopiztak még, a kicsi 10 hónapos koráig kelt éjszaka, általában többször is. Aztán leszokott róla. Most 15 hónapos, 9,3 kg. Szerintem a tiéd sincs rossz súlyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!