18 hónapos babád uzsonnára és vacsorára mit eszik?
Figyelt kérdés
2013. szept. 22. 21:17
1/3 anonim válasza:
Enyém picit fiatalabb, mindjárt tölti a 17-et.
Uzsira gyümölcsöt eszik 4-5 körül, vacsira 7 körül ált kenyeret sajttal, ma padlizsánkrémmel és paradicsommal.
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam 20 hónapos. Uzsonnára joghurtot, vagy krémtúrót, néha péksüteményt, ezekhez gyümölcsöt szoktam még kínálni neki, és kölesgolyót azt imádja. Most abban a korban van amikor többféléből szeret enni egy étkezésnél, ezért az ebédből amit meghagy azt adom neki először vacsorára, utána pedig ezeket szoktam: virsli max. heti egyszer, vajas kenyér-felvágott-sajt-paradicsom, főtt tojás v. rántotta v. tükörtojás v. tojáskrém, vajas kenyérre tonhal konzerv természetesen paradicsommal (imádja), májkrémes kenyér max. heti egyszer, lekváros kenyér, medve sajtot kenek kenyérre és ahhoz a paradicsom. Kapott már tejbegrízt is vacsorára, de úgy vettem észre, hogy akkor hamarabb megéhezett reggel. Néha szoktam neki adni vacsora után nápolyit, vagy csokis kekszet, vagy gyümölcsöt ha nem húsos jellegű volt a vacsi.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2013. szept. 29. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!