3,5 hónapos babánál hozzátáplálás megkezdése?
Figyelt kérdés
Eléggé apad a tejem estére az utóbbi napokban, már az aranytartalékot éljük a fagyasztóból. Nem igazán szeretnék tápszert adni. Mit gondoltok a hozzátáplálás megkezdéséről? Tejpép?2013. szept. 11. 21:24
11/13 anonim válasza:
A nagylányom most 11 éves. Amikor betöltötte annó a 3 hónapot, jött a védőnő, hogy: LÁSSUK AZ ALMÁT! Teát már 1 hetes korától kapott, mert júliusi volt. És persze az alma után fokozatosan mindent. A második kislányom most 2 hónapos, de már közölte a védőnő (másik), hogy 6 hós koráig eszembe se jusson elhagyni a full szoptatást :D Ő is júliusi, de nagy melegben sem adhattam teát. Csak cici-cici. Persze adtam. Amint betölti a 3 hót, jönnek a gyümik. Nagyanyám nem kapott 1920ban anyatejet, csak bocitejet és nemrégen halt meg. Az összes barátnőm gyermeke, aki csak anyatejes volt 6 hós koráig, az nagyon válogatós, és többen allergia gyógyszert szednek. Miről is beszélünk....???????????
12/13 anonim válasza:
Szerintem minden anyuka csináljon azt, amit jónak lát. Én tuti nem fogok több ilyen kérdésre válaszolni, mer úgyis lepontozzák az ember, ha nem azt a kommentet látják, ami nekik tetszik. Teljesen felesleges itt vitába szállni, úgyis mindenki másképp látja, másképp csinálja.
13/13 A kérdező kommentje:
Gyümit eszünk du., reggel lefejem a tejem és azt pedig megkapja vacsira.
2013. szept. 26. 06:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!