Három hónapos kisfiamnak sajnos nem elég már az anyatej. Mi tévő legyek?
Urtica urens 5 ch homeopátiás golyóval nagyon szépen lehet szaporítani az anyatejet, de lehet inni tejszaporító teákat is.
Vagy régebben a sörre szavazta (alkoholmentes) vagy a köménymag leve. Nekem bevált a narancslé is és a madártej.
Ezeket még próbáld ki, mielőtt feladsz minden reményt.
Egyébként meg növekedési ugrása van, azért is kell neki több tej. Ha a szervezeted erre rááll, akkor minden rendben lesz. De előbb próbáld ki ezeket is.
Ne add fel, lehet, hogy egy növekedési ugrás, ha kell, szoptasd óránként. Ha éhes lenne, akkor elfogadná a tápszert/fagyasztott anyatejet.
Nem kell egyből tápszerhez kapkodni, szoptass, fejj, és így tovább, meg lesz az eredménye.
Nyugi. :) Lassíts, lazíts. :) Minden oké lesz, csak kell még egy pár nap, és ha ezen stresszelsz, akkor nem lesz több tejed.
3 hónaposan is van egy növekedési ugrás, amit úgy tudtok átvészelni, hogy sűrűn szoptatod, akár 2 mellből is. Ez majd megnöveli a tejmennyiséget pár nap alatt4-5 is lehet. Addig nem hal éhen, de tedd cicire, akár óránként, ha ignyli, mert ez beindítja a tejtermelést.
Sok sikert!
Tedd mellre minél gyakrabban, szerintem helyrejön a dolog.
Amikor az én kisfiamnak volt növekedési ugrása 3 hós kora körül egy napig szó szerint csak szoptattam. Egy vasárnapi napra esett, beültünk a tv elé apa, baba és én, csak cicizett és aludt egész nap. Ilyenkor több összebújást is igényel a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!