1/9 anonim válasza:
Anyatejet evett,ekkor még csak!
2/9 anonim válasza:
anyatejet avgy tápszert, mást ne adj. Olvass utána az csecsemők emésztősuzervi fejlődésének és látni fogod hogy ilyenkor sok csecsemő ilyenkor még nem fejlett az egyéb táplálék megemésztéséhez.
3/9 A kérdező kommentje:
nem kioktatást kértem.
2013. szept. 7. 12:38
4/9 A kérdező kommentje:
tápszeres a babám és a doki is mondta hogy adhatok neki mást is a tápszeren kívül.
2013. szept. 7. 12:38
5/9 anonim válasza:
alma,őszibarack,krumpli,sütőtök,répa,ezek adhatoak 4honapos kortol
6/9 anonim válasza:
persze a te dolgod mit csinálsz de azért nem árt utána olvasni a dolgoknak, sokszor az orvosok nem tudják a következményeket. Az étel allergiáknak, intoleranciáknak nagy valószinüséággel az idő elötti hozzátáplálásnak is van köze. AZ orvos azt mondta 10 éve is hogy lehet, nem fog vissza menni 5 év mulva az anyuka hogy doktor úr valószinüleg amiatt lett a gyereknek étel érzékenyésge mert maga ezt ajánlotta, és mivel ezt az orvos nem tudja ugyanugy ajánlja minden anyukának. Természetesen nem lezs minden gyerkenél következménye, de van akinél igen. De a te dolgod mit csinálsz én csak arra hivtam fel a figyelmedet hogy nem árt a dolgoknak utána nézni és ne egy gyerekorvosra hagyatkozz csak hanem érdemes egy gasztroenterológussal is erről ebszélni, ö azt fogja mondani hogy csak lassan fokozatossan és óvatosan a korai hozzátáplálással.
7/9 A kérdező kommentje:
azért mert ki mertem tenni egy kérdést azért már nem kell kioktatni. szerintem sokan vannak olyan anyukák akik nem csak tápszert adnak ebédre a gyereknek hanem valami mást is amit már kaphat. és én ez felől érdeklődtem volna. de látom nem azok közé tartózol.
2013. szept. 7. 16:15
8/9 anonim válasza:
Anyatejet kap, még nem váltottuk ki az ebédet, sőt, igazából az uzsonnát sem. Ha elmegyünk napközben, tápszert kap.
9/9 anonim válasza:
Én már adok neki alma+burgonyát, sárgarépát, ezeket megpárolva, összeturmixolva.
Semmi baja nem lesz, ha fokozatosan kezded.
Én először csak 1-2 kanál almalevet (mármint igazi almából préseltet), és répalevet adtam, ezt néhány napig emelve az adagot, és utána a pürésített/reszelt almát. Majd főtt répát burgonyával, almát burgonyával.
De én is gondolkozom, mit adhatok még.
Ja, és a minél későbbi bevezetés okozhat allergiát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!