Hogyan lehet az, hogy Magyarországon tömve vannak a bébiételes polcok a legkülönfélébb ízesítésű és márkájú tejpépeppek és üveges bébiételekkel?
szerintem az van, amit írtál:
Ami nálunk van akkor az nem jó minőség ezért nem engedik a nyugati országba, vagy nálunk van erre igény.... elég szomorú mindkét verzió.
én egyiket sem adtam, szoptatom még mindig és főzök.
Igen itt németországban csak pár márka van.
Àltalában saját márkája az üzletnek meg a 3-4 nagy márka.
Itt nagyon kritikussak az emberek, nagyrészt csak biot vesznek, és kis cégek nem tudnak elöállítani biot alacsony összegböl.
Szerintem ezzel semmi gond nincs, ne akarjunk mindenben rosszat látni. Ha kicsi lenne a választék, akkor az lenne a baj, de olyat még nem láttam, hogy valahol az legyen a probléma, hogy nagy a választék. Ennek inkább örülni kéne.
Tejpépekben nem vagyok igazán otthon, bébiételt viszont jópárat megkóstoltattam a fiammal, pedig általában én főztem. Viszont sok olyan volt, amit itthon macerás lett volna elkészíteni, vagy nagyon drága lett volna megfőzni (mert akkor már nyilván nem egy bögrényi adagot készítek), azt inkább megvettem üvegesben. Pl. paradicsomos halat, amit én speciel nem is szeretek, de a fiam imádta, úgyhogy megvettem neki készen, mert én a hallal nem tudtam volna mit kezdeni.
Erősen kétlem, hogy ami nálunk van, az rossz minőség lenne, a bébiételeket azért elég szigorúan ellenőrzik. Az, hogy nem bio, az pont nem érdekel. Ettől még nem lesz rossz minőség. Hogy a németeknél magasabbak az elvárások, keményebb kritériumoknak kell megfelelni, az egy dolog, de ettől még az itthon kapható bébiételek nem lesznek rossz minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!