Most tényleg az a legújabb ajánlás, hogy 1 éves korig nem szabad kiváltani egy étkezést sem, csak kóstoltatni lehet?
ezt még nem hallottam,de jó nagy hülyeségnek tartom..!!
nem is értem miért nem szabadna kiváltani? szerintem annál nehezebben szokja meg minnél később váltjuk ki. én 5-6hs korukig csak szoptattam,de aztán fokozatosan adtam szilárdat. 14-15 hónaposan már mindent egyedül kanalaztak
Ez nem a legújabb ajánlás, hanem a hozzátáplálás egyik - tegyük hozzá kevésbé népszerű - módja. Akik ezt követik, azok minden alkalommal először szoptatnak, és utána kínálják meg a gyereket valamilyen szilárd étellel. A sorrendet 1 éves kor körül cserélik meg, akkor veszik előre a rendes kaját, és utána jön a szopi.
Így rendszerint az csinálja, aki sokáig szeretne szoptatni. Ha van elég tej, ezzel sincs semmi baj, ahogy a hagyományos módszerrel sem, csinálja mindenki belátása szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!