Hat hónapos tápszeres babának hány étkezést kell kiváltani egy nap?
Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 10:04
1/4 anonim válasza:
1-et sem kell kiváltani még. Persze kérdés mikor kezdted etetni, na, az első evéstől 2-3 hét alatt ajánlott eljutni 1 kiváltásához,és így tovább
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Négy hónaposan kezdtük.
2013. jún. 3. 11:10
3/4 anonim válasza:
Nekem 6 hónaposan már 3 étkezés volt kiváltva, úgy hogy 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást. Védőnői javaslatra mindent. A tízórai, uzsonna volt az első kettő, amit kiváltottam. Aztán az ebéd. Mivel nem szopik, és venni anyatejet csak 3-4 dl tudok egy nap, így pont elég neki reggelire és vacsira. Az uzsonnája tejpép. A tízórai gyümölcs, az ebéd meg főzelék sinlaccal dúsítva, hogy kb 230-250 ml-re jöjjön ki. Most már 7 hónapos és kb 1,5 hónapja így csinálom neki. Nagyon szépen fejlődik.
4/4 anonim válasza:
Mi is 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást, most 8 hós. Először csak a tízórai-uzsit váltottam ki. 5 hósan már az ebédet is. Néha kívánja a tápszert ebéd utáni felkelés után, ilyenkor később, vagy kevesebbet uzsonnázik. Egy hónapja vezettük be, hogy vacsorára fűrdés előtt is főzeléket kap, mert így kevesebbet kel fel éjszaka, fűrdés után ilyenkor nem kér már tápszert, de 10 körül megissza. Nem tudom, hogy jól csinálom-e, de ez bevált nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!