Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mennyi hónapos kortól lehet a...

Mennyi hónapos kortól lehet a gyerekeknek bolti tejet adni?

Figyelt kérdés

#tejfogysztás
2013. aug. 25. 23:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9! az enyém is 10 hónapig anyatejes volt, mikor elválasztotta magát, utána tértünk át a tápszerre. Az egyik utálta, a kicsi issza. Meg kell találni azt, ami neki megfelelő.
2013. aug. 26. 15:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát pedig próbáltunk egy pár tápszert, egyik sem kellett, de ő már egyébként is 1 éves volt amikor ezzel próbálkoztam, amiatt akartam volna, hogy hátha a tápszer jobban eltelíti mint az anyatej, mert éjszakánként még mindig kelt cicizni. Aztán kénytelen voltam elvenni éjszaka a cicit (már nem bírtam hogy 3 óránként még kel szopizni 1 évesen), 1 hét után átaludtuk mind a ketten az éjszakát :).
2013. aug. 27. 08:09
 13/19 anonim ***** válasza:
ja igen, 9-es voltam
2013. aug. 27. 08:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es: Hogy sikerült akkor végülis, hogy átaludja az éjszakát? Én egyszerűen nem tudom megcsinálni, hogy éjjel ne ciciztessem, mert akkor nem alszik visza, pedig este már tartalmasabb ételt adunk neki, hátha kevesebbszer kel fel. Elalváshoz napközben is cicit kér. Volt egy időszak még a nagy melegek előtt, hogy csak egyszer kelt fel, de azóta nem bírok vele. Volt, hogy éjszaka vizet adtam neki, hátha csak szomjas, de nem kellett neki, hanem csak a tej.
2013. aug. 28. 11:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni: mindent megeszik már elég régóta. A tápszert is ugyanúgy mint az anyatejet és az anyatejszerű gyerekitalt.
2013. aug. 28. 11:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, az az 1 hét eléggé húzós volt, ő sem aludt vissza ha nem kapott cicit.... de muszáj volt ezt az állapotot megszüntetni, mert én már nem bírtam.

Egy idő után (1 hét) rájött hogy nem fog kapni éjszaka cicit, így utána már nem is kelt fel.

2013. aug. 28. 11:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom jövő héttől én is az éjszakai evésről leszoktatni. Köszönöm a választ
2013. aug. 30. 03:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha elkezded, arra figyelj hogy nagyon következetes legyél, és ne adj akkor neki, bármi is lesz, mert ha mégis kap azzal csak a saját dolgodat nehezíted, mert megtanulja ha sír akkor kapni fog. Nagyon szorítok hogy gyorsan és könnyen túl legyetek a húzós részén.
2013. szept. 1. 22:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. szept. 2. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.