Amelyik receptben paszternákot írnak, abban használhatom a fehérrépát is?
Figyelt kérdés
Babareceptes könyvben van egy-két ilyen recept. Tehetek bele fehérrépát is, vagy inkább hagyjam ki?2013. aug. 21. 11:07
1/5 anonim válasza:
A paszternak az a fehér répa....
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ugyanaz. A paszternák édeskésebb. Nekem meg csak petrezselyemgyökér van itthon. Lehet én írtam rosszul.
2013. aug. 21. 11:47
3/5 anonim válasza:
nem egy a kettö. de igen, használhatod. szerintem a babák jobban szeretik a fehérrépát, mint a paszternákot.... a paszternáknak furcsa , jellegzetes íze van.....
4/5 anonim válasza:
A fehér répa csak a paszternak népi elnevezése, de mindegy.... [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, valószínűleg én írtam rosszul a kérdésben, mert nem fehérrépa, hanem petrezselyemgyökér van itthon. Ha már ennyire lovagolunk a megnevezéseken.
3-as! Köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt!! Akkor holnap meg is főzöm a répákat.
2013. aug. 21. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!