Szerintetek ezt használhatom?
Figyelt kérdés
Vettem egy etetőcumit, amire az van írva, hogy: "extra gyors pürés bébiételeknek", mivel ez volt 6+ -os és én emiatt csak levettem a polcról. Ezt a bébiételes dolgot csak itthon láttam. Tápszert ehet ezzel a cumival? Vagy az túl gyorsan folyna belőle? Az extra pürés bébiétel az mi? Bocsánat, első gyermekes vagyok. :)2013. aug. 9. 22:20
1/1 anonim válasza:
Hát attól függ mekkora a luk. De amúgy vannak olyan bébiételek, amik turmixolva, vagy akár a bolti is annyira folynak, hogy kiskanállal lehetetlen odaadni. Pl a banán, hát én vért szenvedtem, mire azt kanállal odaadtam neki, a fele mellé is ment. Mondjuk én megoldottam máshogy, vágtam egy nagy lyukat a cumisüvegre, és ha olyan a kaja azzal adom neki, persze minden szívásnál kiveszem a szájából, amíg lenyeli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!