Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ti mennyi tejpépet kevertetek...

Ti mennyi tejpépet kevertetek ki először kóstolgatás céljával?

Figyelt kérdés
szeretnék neki tejpépet adni de csak először kóstolgatni vele mennyit keverjek be? mert gondolom ami a dobozra rá van írva az egy teljes adag. vagy ki keverhetem neki azt hűtőben eláll? első babás vagyok.

2013. aug. 9. 08:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem fog megenni akkora adagot!

Én mikor még lányomnak először adtam, akkor kikevertem egy egész adagot..de csak mert fogalmam sem volt hogy kell kinéznie! :-) A hűtőben végül is elállna, csak ha már pl 1 órát hagyod állni akkor megváltozik az állaga, nagyon folyós lesz.Én sose adtam a gyerekeimnek már ilyenkor.

Én azt javaslom, hogy elsőnek kb fél decit csinálj meg.A vízhez annyi pépet kell adni, amíg még elég folyós, mert kicsit állni kell hagyni és besűrűsödik.Ha sokat raksz a vízbe, akkor össze áll tömbbe..De végül is ilyenkor lehet még vizet adni hozzá nyugodtan.

Ki kell tapasztalni.

2013. aug. 9. 08:30
 2/2 anonim ***** válasza:

A lányom lassan 10 hónapos, még most sem eszik meg egy teljes adagot.

A legtöbb tejpéphez 3x annyi vizet kell adni, így könnyű kiszámítani.

Kóstoltatáshoz 10-15g tejpép, 30-45 ml vízzel elkeverve szerintem elég.

2013. aug. 9. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!