Adnátok tippeket, hogy milyen főzelékeket adhatok egy 4és fél hónapos babának? És milyen mennyiséget, amivel ki tudok váltani egy szoptatást?
Ha megeszik 120-150 ml-t, akkor van kiváltva egy étkezés.
Én gyümölcsökkel kezdtem, mert az könnyebben emészthető. Pl: barack, alma, banán.
De ha főzelékkel akarsz kezdeni, akkor adhatsz neki még sütőtököt és céklát is a répa és a krumpli mellé.
Illetve bébiételek között van 4 hónapos kortól cukkini is. Viszont lehet kapni zöldbabot, brokkolit is, de ezekkel vigyázz, mert nagy hascsikarásokat csinál, ha nem érett még rá a szervezete. Az én babám ezeket olyan 6 hónapos kortól tudja normálisan megemészteni.
gyümölcsöt már kóstoltunk, barackot, banánt, almát, körtét, szilvát, még sárgadinnyét is.:) abból megeszik 2decit is.
és a főzelkéevés után mindig kináljam cicivel, és egyszercsak majd nem fogadja el, vagy ha megvan a 150, akkor már ne kináljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!