Baj ha a 4hós babám megissza egyből a bébiitalt?
Figyelt kérdés
többször szokott elfogyni 1üvegre való de ma megitta mindet egyszerre. őszibaracklé volt. nem fájt tőle a pocija.2013. aug. 7. 20:22
1/6 anonim válasza:
A vizet nem issza meg? Ezek tele vannak cukorral, adalékanyagokkal. Persze nem lesz baja néha egy üvegnyitől.
2/6 anonim válasza:
jó szomjas lehetett :)
ha ennyire szereti ezeket a bébiitalokat, akkor igya, de mértékkel, ill. én felesbe higítanám vízzel
3/6 A kérdező kommentje:
vizet nehezen de megissza de közben vágja a pofákat. még csak most adtam neki 3szor de az első 2 alkalommal 2-3szorra itta meg. én is meg lepődtem mikor megitta az összeset.
2013. aug. 7. 21:44
4/6 anonim válasza:
Persze,hogy megissza,hisz finom.
az első nem tudom,látott-e már bébiitalt,de azok nem tartalmaznak cukrot,szinezőt,kifejezetten kisbabáknak van
5/6 anonim válasza:
Első vagyok. Itt van a kezemben pl egy Szentkirályi alma bébiital, és igen, tartalmaz cukrot. Más rosszat nem, de ez még egy jobb minőség. Nézzétek csak meg, ha nekem nem hisztek.
6/6 anonim válasza:
4-es vagyok
én szinte csak az univerest adtam,abban semmi cukor nincs,semmi adalék,semmi tartósitó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!