Kislanyom 11 honapos, van mar 6 fogacskaja, leirnam az etrendjet, kerlek irjatok velemenyt hogyha jo ez igy, vagy esetleg leirnatok nekem a ti ennyi idos babatok etrendjet?
Tegnap front volt, mi hisztisek voltunk.
Az enyém 10 hónapos.
Éjjel mellettem alszik, különben egész éjjel nem aludnánk. Akkor szopizik, amikor eszébe jut. Reggel 9-fél 10 körül kel, 10-11 között reggelizünk, utána alvás előtt, ha kéri, iszik tápszert, szopizik, alszik fél-1 órát. Fél 2-2 körül ebéd, alvás előtt tápszer, ha kér, szopi, alvás, fél 5 körül eszi, tápszer, szopi, alvás, vacsi, fürcsi, tápszer, szopi, alvás.
Azért nagyoltam el ennyire, mert a rutin napokon 2 óránként alszik, de az étrendje elég kiszámítható, főzeléket nem fogad el, gyümölcsöt nagyon ritkán és nagyon keveset. A tápszert is kevesebbszer, mint kéne, és csak fél-3/4 adagokat csinálok neki, mert csak kiöntögetem. 210 ml helyett 120-150 ml-t készítek, ez sem fogy el sokszor. Amikor leszokott a napközbeni szopiról, csak tejpépet volt hajlandó enni, akkor hetekig azt ettük. Most áttértünk krémtúróra, túrókrémre, joghurtra, ezekből 1-1 pohár elég neki, de legalább megeszi. Sokszor ráhagyom, nem szoktam erőltetni, de néha bőgni tudnék, hogy miért nem eszik. Tudják a babák, hogy mire van szükségük, én ezt elfogadom, semmi baj nincs is vele, hogy csak ilyeneket eszik és csak ennyit, de a tudatalattimban azért ott van, hogy de jó lenne, és néha azért rám tör az elkeseredés. De hát mi ilyenek vagyunk, én is már finnyásnak születtem, aztán, ahogy erőltették rám a kaját gyerekkoromban, még rátettek egy lapáttal. Én ezért nem erőszakoskodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!