Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 9.5 hónapos babána mennyi...

9.5 hónapos babána mennyi tejes étkezésre van szüksége egy nap?

Figyelt kérdés
Anyatejes volt, kizárólag szoptattam, de egy hónapja rákapott az ételre, és már nem szopik csak napi 1-2x. Reggel ritkán és keveset, napközben semmit, esti alváshoz és éjszaka, de van h ékszaka sem. Tápszert nem kap, és más tejes cuccot sem, de van h vacsira kap hipp tjpépet. Ez elég? Vagy adjak reggelire tápszert? Mert szopni nem akar. :(
2013. júl. 9. 00:38
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Adhatsz neki már tejet, tejfölt joghurtot is. Nem lesz tőle semmi baja.
2013. júl. 9. 05:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Tejet majd csak 1 eves kortol.
2013. júl. 9. 06:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Joghurt, kefír, túró, tejföl, sajt ezeket már eheti, tejet 1 éves kortól kaphat. Az én lányom ennyi idősen napi fél liter tápszert evett, reggel-este. Szerintem megpróbálhatnád, hogy reggel adsz neki tápszert, nekünk azt mondta a doki anno, hogy egy ilyen korú babának még nagy szüksége van a tejalapú dolgokra, naponta legalább fél liter mennyiségben.

De szerintem megkérdezheted a dokidat vagy a védőnődet, ők mit tanácsolnak. Vagy ha nem akarsz, vagy csak nem fogadja el a tápszert, akkor adj neki reggelire is tejpépet. Én is úgy csináltam,mikor a lányom egyik napról a másikra nem fogadta el a tápszert. kb 5-6 napig reggel-este tejpépet kapott, aztán megint próbálkoztam a tápszerrel, akkor meg már elfogadta!

2013. júl. 9. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!