9.5 hónapos babána mennyi tejes étkezésre van szüksége egy nap?
Figyelt kérdés
Anyatejes volt, kizárólag szoptattam, de egy hónapja rákapott az ételre, és már nem szopik csak napi 1-2x. Reggel ritkán és keveset, napközben semmit, esti alváshoz és éjszaka, de van h ékszaka sem. Tápszert nem kap, és más tejes cuccot sem, de van h vacsira kap hipp tjpépet. Ez elég? Vagy adjak reggelire tápszert? Mert szopni nem akar. :(2013. júl. 9. 00:38
1/3 anonim válasza:
Adhatsz neki már tejet, tejfölt joghurtot is. Nem lesz tőle semmi baja.
3/3 anonim válasza:
Joghurt, kefír, túró, tejföl, sajt ezeket már eheti, tejet 1 éves kortól kaphat. Az én lányom ennyi idősen napi fél liter tápszert evett, reggel-este. Szerintem megpróbálhatnád, hogy reggel adsz neki tápszert, nekünk azt mondta a doki anno, hogy egy ilyen korú babának még nagy szüksége van a tejalapú dolgokra, naponta legalább fél liter mennyiségben.
De szerintem megkérdezheted a dokidat vagy a védőnődet, ők mit tanácsolnak. Vagy ha nem akarsz, vagy csak nem fogadja el a tápszert, akkor adj neki reggelire is tejpépet. Én is úgy csináltam,mikor a lányom egyik napról a másikra nem fogadta el a tápszert. kb 5-6 napig reggel-este tejpépet kapott, aztán megint próbálkoztam a tápszerrel, akkor meg már elfogadta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!