Lassan bevezethetem a tejet 11 hónapos babámnak?
Én konkrétan ilyenkor még nem adtam inni a babámnak tejet.De pl a főzelékeket tejjel csináltam, már 10 hónapos kora után.Ezt a 11 hónapot végig szenvedtük tápszerrel..de alig akarta inni.1 évesen kénytelen voltam már tejjel itatni, mert a tápszert a végén már el se fogadta.
Szerintem ha issza a tápszert, akkor ez az 1 hónap már nem oszt és nem szoroz..
Én megvártam, míg betölti az 1 évet.
És utána kezdtem vele kóstoltatni is és aztán fokozatosan mindig többet, ahogy kiderült, hogy bírja a szervezete.
Ha szereti és megeszi a tápszert, akkor nyugodtan várhatsz még vele.
Ráérsz még.
én 11 hónaposan adtam egy kis forralt tejet a kisfiamnak. semmi baja nem lett tőle, aztán fokozatosan már egy decit is megivott egyszerre.
most 13 hónapos és forralás nélkül adom neki, csak kicsit megmelegítem/langyosítom (a zacskósat még mindig forralom), de még mindig nem iszik meg egy decinél többet egy nap, pedig a tejtermékeket (kefír, joghurt, krémtúró..) imádja.
ja, és 7 hónapos kora óta tápszeres, ha ez számít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!