1 hós babának lehet almalét adni? További lent.
Ja, még hozzátenném, hogy gondolom, neki is a Spock féle Csecsemőgondozás és gyermeknevelés c. könyv van meg, amiben valóban ez van. :) Nekem is megvan, az első napokban-hetekben sokat olvastam, engem megnyugtatott, hogy le van írva, hogy teljesen normális az ahogy működik a gyerekem meg én is, nem tudom, te beleolvastál-e. Nem mondom, hogy szentírás, de pl. engem a kórházban 2 napig csesztettek, mert nem tudtam etetni a babát, mert aludt, volt olyan nap, hogy 8 órát keltegettem és mégsem evett. Anyukámnak is megvan ez a könyv és felolvasta a telefonba nekem, hogy igenis vannak ilyen babák, akik az első 4 napot is végigalusszák mert ilyen fajtájúak. Na akkor kicsit alábbhagyott a stressz, amit a csecsemős nővérek keltettek azzal, hogy nem vagyok elég jó anya mert nem tudom ébren tartani a gyereket amíg eszik...
Visszatérve a problémára: költözés miatt már a második garnitúra háziorvosom és védőnőm van, még nem sikerült azonos problémára azonos választ adniuk, pedig volt olyan kérdés, amit mind a 4 embernek feltettem. Szóval úgy látom, hogy nincsenek kőbe vésett szabályok, inkább csak irányelvek és az a lényeg, hogy a babának jó legyen és te is túléld ép ésszel ezt az időszakot.
Ha nekem ilyen anyósom lenne, akkor csak akkor jöhetne, ha a fia is otthon van aki le tudja szerelni. Próbáljon a párod beszélni vele, hogy vagy tud viselkedni és nem erőszakoskodik, vagy ne is jöjjön.
Te meg ne idegeskedj, jól csinálod, hogy nem adsz neki almalevet. Lesz még ideje inni eleget :) Nem könnyű az első babával pláne, ha még idegesítenek is mellette. DE hidd el ösztönösen tudni fogod, hogy a babádnak mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!