Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 8 hónapos babának lehet...

8 hónapos babának lehet rántással főzeléket készíteni?

Figyelt kérdés
fokhagyma és pirospaprika nélkül, csak liszttel és olajjal. 1 hét múlva 8 hónapos. Lisztet és olajat is kapott már
2013. jún. 25. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam 7,5hónapos múlthéten csináltam neki tejfölös krumplifőzeléket rántással és tejföllel (piros paprika is volt benne)

Nagyon ízlett neki

2013. jún. 25. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is pont krumplifőzeléket csinálok neki, csak teszek hozzá almát.
2013. jún. 25. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:

ha mind a kettőt kapott már akkor miért ne lehetne??

nem lett pöttyös nem lett lázas nem lett semmi baja sem akkor igen nyugodtan

2013. jún. 25. 14:09
 4/7 gabszem ***** válasza:
én a krumplifőzeléket habarni szoktam tejföllel liszttel. De nem hinném hogy baja lesz a rántástól
2013. jún. 25. 14:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Gabszem, jól mondod, úgy is lehetett volna. Mindegy, majd legközelebb.
2013. jún. 25. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Tegnap vtam a védőnőnél a 11 hósommal, kifejezetten nem ajánlotta a tejfölt, inkább a joghurtot, no salty-n van is egy jó recept.
2013. jún. 25. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Glutént=fehérliszt és társai(korpa, zab, tönköly) csak egyszer kell megkóstoltatni, s minél később 1 éves kor után adható, hogy az allergia minél később alakuljon ki rá.Gasztrós.
2013. jún. 28. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!