Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 7 hós baba ehet újkrumplit?

7 hós baba ehet újkrumplit?

Figyelt kérdés
2013. jún. 23. 17:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5 hós a lányom és már én adom neki! Igaz nem kaparom rendesen hámozom annyi. Véletlenül se maradjon picike héj rajta! Simán adhatod szerintem. :)
2013. jún. 23. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
nem
2013. jún. 23. 19:03
 3/11 A kérdező kommentje:
De mi az oka amiért nem? Nem nagyon kapni most mást!
2013. jún. 23. 19:49
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
idevágja h nem (ami persze hülyeség) de meg se tudja magyarázni!!!
2013. jún. 23. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Persze, ehet.
2013. jún. 23. 19:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,adok neki holnap!
2013. jún. 23. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért nem, mert tiszta műtrágya. Azért nem magyaráztam, mert nyilván azt gondoltam, hogy a kérdező emiatt kérdezte.
2013. jún. 23. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:

A neten sok helyen utánanézhetsz. Én ezt pl. a dokimami.hu-n olvastam:

"Figyelj arra, hogy nem kaphat újburgonyát a baba. Nem kaphat olyan krumplit, aminek zöld a héja alatt. Ha valami penészes, ha csak egy kis területen is, annak a kukában a helye. Ha valahol barnás, ütődött, akkor azt a részét se add oda. A baba mindig mindenből a legszebbet kapja."

Valahol azt olvastam, hogy 8 hónapos korig dolgozzák fel nehezebben a babák a nagy mennyiségű nitrátot, de nem vagyok szakember, én ennél jobban nem tudom megmagyarázni. Betartom és kész. Persze nem kötelező, én is tudom, hogy minimális az esélye, hogy baja legyen tőle.

De azért azt se felejtsd el, hogy a többiek is csak idevágták, hogy kaphatja, ők sem indokolták. Gondolom te sem véletlenül kérdezted, valami miatt benned is felmerült, hogy nem lehet.

2013. jún. 23. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
akkor semmit se adj neki mert mindenbe van vmi ami nem jó.... Csak anyatej vagy tápszer. Kizárt h mást is egyen a gyerek vagy ha te termeszted!!! Ennyi erővel. Semmi baja nem lesz az újkrumplitól...ne legyen permetezve és ennyi...
2013. jún. 23. 20:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam a védőnőt és adhatok azt mondta.
2013. jún. 24. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!