Hány napig adhatom oda a babámnak a főzeléket?
Szerintem max. másnap add oda, 3. nap már naggggggggggyon gáz!!! Te megennéd, úgy őszintén?
Én annak idején a felesleget lefagyasztottam (külön a tököt, külön a csirkét), és legközelebb, mikor nem volt időm főzőcskézni, a mélyhűtőből vettem elő és olvasztottam fel valami ételt a kicsimnek, de sima hűtőben nem tároltam, veszélyes lehet!
miért nem ennéd meg?
semmi baja nincs...
ha marad vasárnapról húsleves,rántott hús,meg tiramisu vagy somlói azt már kedden nem eszed meg???mi még szerdán is.hűtőben a világon semmi baja nem lesz
Én nem enném meg, és a gyereknek sem adnám. Másnap még esetleg, de később nem. Főleg tiramisut??
De ha ilyen biztos vagy benne, miért merült fel benned a kérdés, hogy kiírd?
Most kövezzetek meg nyugodtan, de én egyik nap megsütöttem a sütőtököt.
Aznap azt evett a babám, másnap is, és még az azt követő napon is.
Na?
És a világon semmi baja nem lett.
Hűtőben volt tartva a sütőtök, a krumplit, almát mindig frissen főzöm és pürésítem bele. És friss anyatejjel higítom.
Kérdező! Szerintem a max. az a 3 nap. Utána már ne.
Ha túl sokat csináltál belőle és látod hogy az 3 nap alatt sem fog elfogyni akkor inkább fagyaszd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!