Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Mi a véleményetek az üveges...

Mi a véleményetek az üveges bébiételekről?

Figyelt kérdés
Érdemes venni őket?
2013. jún. 7. 07:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

"mindenféle külföldi hús"

Miért kéne külföldi húst venni?

Sok gond van Magyarországon, ez nem is kérdés, de épp a hússal nincs semmi gond.

Persze adod a "megbízhatót", és mit csinálsz, amikor már rendeset eszik? Adhatod azt, amit ti is esztek. Akkor meg miért ne kaphatná kezdettől azt? Hiszen nagyjából fél évről van szó, amíg pempőt eszik egy baba.

Persze lehet hogy ti is bioétrenden vagytok, de legkésőbb az óvodában már nem tudod ezt kontrollálni...

Félreértés ne essék, semmi bajom a bébiételekkel, hiszen egyértelmű, hogy egyszerű és kényelmes azt adni és a legtöbb baba szereti is.

Sőt, még irigy sem vagyok arra aki megengedheti magának, csak ne mondjuk már azt, hogy az jobb.

2013. jún. 7. 08:41
 12/14 anonim ***** válasza:
A hozzátáplálás kezdeti időszakában én üvegeset adtam neki. Mivel annyira kis adagokat evett meg, hogy felesleges lett volna nekem megfőzni, fagyónk meg sajna nincs. Így ez maradt. Aztán mikor már rendes adagokat evett, én főztem neki, és a mai napig is én főzök. Vésztartaléknak mindig van itthon néhány üveg, pl ha utazunk, vagy rohanunk, nincs időm főzni, esetleg ha a gyerek a házi kosztot nem hajlandó megenni.
2013. jún. 7. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:

En is szoktam venni, jol jon neha. Ha lusta vagyok fozni vagy elmegyunk valahova.

De csak Hippet, szerintem a legjobb minosegu, Mullerben nagy a valasztek.

2013. jún. 7. 10:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem eszi meg a kisfiam.

A védőnőm tanácsára vettem üvegesből sütőtököt ( Hipp) mert most azt nem nagyon tudok venni boltban meg nincs is szezonja stb. De annyira üvöltött már a 2. kanálnál hogy a szivem szakad meg érte. Öklendezett minden egyes belediktált falatnál.

Úgyhogy kb. 6-7 kanálig jutottam vele és abbahagytam.

vettem inkább zöldségesnél sütőtököt (... igaz afrikai de most mit csináljak...). Megcsináltam neki krumplival és almával. Egyszerűen imádja. hatalmasakat cuppog, akkor görbül le a szája ha nem olyan gyors ütemben adom ahogy azt ő szeretné :-) 200-at megevett belőle ma is.

Mindenesetre vettem pár üvegeset ha ne adj isten valami ok miatt hozzá kell nyúlni akkor legyen.

De én inkább a saját főztömet szeretném adni neki. És meg tudom csinálni olyan változatosra mint amilyen az üveges bébiétel, csak fantázia kell hozzá.

2013. jún. 7. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!